Pressemeddelelse
HALBERG & FRIENDSDe allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums.


I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd - og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på  ”Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”,Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…

Og i april 2019 udsendte bandet singlen "Godaften og Farvel" i anledning af Pouls 60 års fødselsdag.

Den vil blive fulgt op af mere nyt materiale fra efteråret 2020.


Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, AnneDorte Michelsen og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.


Og det er virkelig nogle mangeårige ”Friends” som er med på landevejen:


Jette Schandorf (bas, kor) har i næste 40 år været den kreative og dynamiske bund, der har ledsaget Halberg’s sange – hendes dybe, musikalske og groovy bas i samspil med hans guitar.

Hun var også en del af Poul Halberg Powertrio, hvor de bedste inspirationskilder fra ungdomsårene er blev hyldet i 10 år – Cream, Hendrix osv. Og var også en vigtig drivkraft i 80'er bandet News.


Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul’s bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg sammen med Jan Sivertsen producerede det første album ”Vejen er Åben” med single hittet ”Mangler dig nu”. Hun er tillige internationalt kendt med sangen ”Close to you” – produceret i samarbejde med DJ-Aligator.

Heidi sang også Halbergs titelsang til Zentropafilmen Zoomerne i 2009.


Gorm Bülow (keyboards) lægger med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed den harmoniske bund i Halberg & Friends . Gorm har bla. a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger & Danseorkesteret og back'et utallige andre danske solister op. Han har endvidere været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) samt Idols ( TV3).


Jesper Thomsen (trommer) er det nyest tilkomne medlem og tilfører en uudtømmelig energi og kreativitet til bandet med sin overlegne teknik og fantasifulde spil. Han er nok mest kendt fra sin plads ved trommerne i X-factor bandet, men har også turneret med Peter Belli, Stine Bramsen, Rasmus Sebach, Noah, Anna David m. fl.


Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger .


Glæd Jer til et forrygende genhør!