Bdr. Olsen SongsSONGS -  2001

 

1. Love Grows (Where My Rosemary Goes)

2. Cecilia

3. Mr. Tambourine Man

4. Daydream Believer

5. I´ve Should Have Known Better

6. Breaking Up Is Hard To Do

7. With A Girl Like You

8. The End Of The World

9. No Milk Today

10. Another You

11. Young Girl (Get Out Of My Mind)

12. All I Have To Do Is Dream

13. Waterloo Sunset

14. But It´s All Over Now

15. Can´t Help Falling In Love

 

Med en håndfuld yderst kompetente musikere bag sig, er Brødrene Olsen her "tilbage ved rødderne" på deres cd "Songs". Jørgen og Noller Olsen har udlevet en gammel drengedrøm og indsunget deres versioner af en stribe sange fra deres ungdom. Vi nævner i flæng "Love Grows (where my Rosemary goes)", som Edison Lighthouse havde et stort hit med, "Cecilia", "Mr. Tambourine Man", "Daydream Believer", "No Milk Today" og mange, mange flere. Alle sammen hits, som brødrene ville ønske, de selv havde skabt!

 

Brødrene Olsen har indsunget numrene med dyb respekt for de originale versioner - men dog stadig med den sound, som kendetegner Brødrene Olsens musik. Universet er fyldt med nærhed, intimitet og stor musikalsk kvalitet.

 

Med sig havde de et live-orkester med nogle af Danmarks absolut dygtigste musikere: Poul Halberg på guitar, Jette Schandorf på bas, Olle Nyberg på piano, Jan Sivertsen på trommer, Jacob Andersen på percussion og på kor brødrene Jacob og Søren Launbjerg.

 

Brødrene Olsen mestrer at indsynge denne sangskat med stor indlevelse og varme. Man kunne ligefrem fristes til at påstå, at disse skønne sange i Brødrene Olsens versioner blot er blevet endnu mere elskelige.

 

"Songs" er produceret af Poul Halberg og vokalproduceret af Stig Kreutzfeldt.